Valóban nem működik ez az üzlet?


Érkezett hozzám egy levél, ami röviden, de tartalmasan magába foglalja azokat a gondolatmeneteket, amik miatt sokan nem jutnak egyről a kettőre, szerintem nem csak a DXN –ben hanem általában az életben! Ezért ha szeretnétek érezhető és valóságos eredményeket elérni akár az egészség vagy akár a pénzügyi területen akkor kérlek úgy olvassátok el levelem, hogy az hathatós változást hozhasson és jó gyümölcsöket teremjen bennetek! IME A LEVÉL:
Kedves Gábor! Én allergiás vagyok és vásároltam is a termékből, de jobban nem lettem. Nem hiszek benne, ez alapján ajánlani se tudom. Azóta sikerült elhelyezkedni, de a cégnél sincsen senkinek havi több ezer forintja a fenti termékekre. Nagyon köszönöm a tájékoztatókat, igyekeztem is elolvasni őket. Kívánok nektek sok sikert, de én nem tudom és nem is akarom csinálni.

Ahelyett, hogy bárkit is meg szeretnék bántani mégis határozottan kell fogalmaznom, hogy érthető legyek! Már sokszor írtam róla, hogy az egészségünk és anyagi helyzetünk a legtöbb esetben nem a kórokozóktól, nem is az immunrendszerünktől és nem a körülményeinktől függ elsősorban, hanem a lelki beállítottságunktól, gondolkodásmódunktól nevezzük így a világnézetünktől! Az a mondás is igaz, hogy az vagy amit megeszel, de az is, hogy az vagy aminek gondolod magad és amivé teszed magad a beszéddé formált gondolataiddal!
Henry Ford mondja: "ha azt hiszed, hogy meg tudod csinálni, vagy azt hiszed, hogy nem tudod megcsinálni, igazad van."
Mielőtt tovább mennél kérlek nézd meg ezt a két kis részletet két olyan filmből amit ha egyszer végignézel ismerni fogod a sikerhez vezető utat! HOZD KI MAGADBÓL A GYŐZTEST!



Ez igaz az élet minden területén.  Ha te elfogadod, hogy allergiás vagy, és hogy ezt az üzletet te nem tudod megcsinálni akkor ez lesz, de ha azt fogadod el, hogy ez egy átmeneti állapot és te megfogsz gyógyulni és gazdag leszel pld. a DXN segítségével akkor az lesz meg, mert ez a gondolkodásmenet segíteni fog megtalálni a hogyanokat és a módszereket amik által megvalósulhat amit szeretnél!
Aki kicsit is komolyan gondolkozik, az tudja, hogy a betegségek kialakulása nem egy egyik pillanatról a másikra történő dolog, hanem általában sokszor évtizedek egészségtelen életmódja, a lelket és testet is érintő stressz következménye! Mégis a legtöbb ember úgy gondolja, mikor találkozik egy vitaminnal, táplálék kiegészítővel, hogy annak akár 1 hónap alatt helyre kell tudnia állítania a leromlott, és tönkretett egészséget és tuti gyógyulást kell hoznia!
Társadalmunk ideológiájába mélyen beépült az instant megoldások iránti vágy!
Mindent rögtön, gyorsan, ha lehet, menet közben szeretnénk, és nem tudunk, nem akarunk hosszú távon gondolkodni, kicserélni amit kell, megállni és korrigálni amit kell! Könnyen feladjuk, az első kudarc után abba hagyjuk és inkább visszatérünk a „realitások talajára” s maradunk a rossz, sokszor ártalmas de kényelmes, hitet, erőfeszítést , netán harcokat nem igénylő hétköznapi megoldásainkhoz!
Elfogadjuk a betegséget, a szegénységet sokszor a körülményeinkre hivatkozva! Inkább elfogadjuk a korlátainkat, minthogy teljes erővel neki menjünk és ledöntsük azokat! Sajnos a statisztika szerint az embereknek csupán 1%-a hajlandó tenni valamit a jövője érdekében és talán párhuzamba vonható ezzel az a táblázat mely szerint 65 évesen az emberiség 36% már halott, 54%-a szegény, 5%-a még dolgozik , 4%-a jól él, tehetős, és csupán 1% aki vagyonos!

De milyen emberek ezek? Olyanok, akiknek látásuk volt a jövőről!
Ford aki autót tervezett mikor mindenki azt akarta, hogy inkább gyorsabb lovakat tenyésszen mert arra van igény! Gates aki azt mondta, hogy hamarosan minden háztartásban ott lesznek a kis számítógépek akkor, amikor még egész termeket töltött be egy ilyen berendezés! Mások üzletet láttak a mobiltelefonban mikor még mindenki kinevette a gondolatot, hogy ki akarna mindig telefonnal futkosni, miért ne bírnák ki az emberek, hogy ne legyenek mindig elérhetők? Ha annyi idős vagy emlékszel még, hogy bunkófonnak hívták azokat a nagy dobozméretű hordozható első telefonokat! Ha most utólag visszanézel, gondolom te is elégedett lennél ha csak 1%ot is kapnál minden mobiltelefon autó vagy számítógép vásárlás után!
Remélem érted, amit mondani akarok?! A döntő dolog az egészséged és jövőd szempontjából az , hogy mit akarsz s nem az , hogy épp mit érzel, miben vagy benne! Ma az internet korszakában semmibe se telik megtalálni a megoldásokat!
S ha találtál valamit, ami számodra hitelesnek tűnik, van megbízható tudományos alapja, olvasol jó bizonyságokat róla, látod, hogy mások is meg tudták csinálni, akkor egy dolog van : LÉGY KITARTÓ ÉS CSINÁLD MEG TE IS!
NINCS CSODASZER AMI AZ ALLERGIÁT VAGY MÁS BETEGSÉGET EGY PILLANAT ALATT MEGGYÓGYÍT!

De vannak dolgok, amik hosszú távon működnek, természetesen akkor, ha hiszel benne! Mert ha mint írtam a gondolataiddal eleve megfogalmazod és a száddal még ki is mondod, hogy te nem hiszel ezekben akkor nincs olyan csodaszer ami használna! Az allergia a szervezet jelzése arról, hogy valami nem optimális, valamit rosszul csinálsz, többek között el vagy savasodva ami a rossz táplálkozásodnak és a stressznek a helytelen gondolkodásnak is köszönhető! Ahhoz, hogy kigyógyulj az allergiából eltökéltség kell, hogy ezeken változtatsz és hogy nem a gyógyszeres megoldást akarod véglegesíteni, ami hozza a mellékhatásokat úgy hogy hamarosan már azokra is gyógyszereket kell majd szedned!
Az hogy nem múlt el az allergiád egy két doboz terméktől szerintem teljesen normális! Ha feltornáznád a PH értékedet és megszüntetnéd a tested savasságát, kitisztítanád a hajszálereidet hogy könnyebben jusson el az oxigén a sejtekhez, ha segítenéd Spirulinával a vérképzésed, hogy sok friss véred legyen és ne a máj próbáljon állandóan újrahasznosított vért szolgáltatni neked, ha Cordycepsszel segítenéd a sejtek oxigénfelvételét , ha méregtelenítenél és megerősítenéd az immunrendszered NOS akkor hosszú távon megszűnhetne az allergiád, vagy legalábbis javulna az állapotod, ahogy nekem is és sok ezer embertársamnak sikerült ezt elérni! De nem egy doboz vitamintól, hanem hosszú kitartó szedéssel!
A ganoderma hatásmechanizmusát ismerve, azt is tudhatjuk, hogy az első 3-4 hétben nem szabad a vérvizsgálati eredményeket nézni, vagy a tünetekre figyelni, mert sokszor a méregtelenítés és a tisztulási folyamatok miatt gyakran még rosszabbodik is a helyzet, és úgy tűnik, hogy a ganodermától rosszabbul lettél! Fájhat a fejed, az ízületeid, kijön a herpesz, sőt még hányhatsz is és lehet hogy a cukorszinted vagy a vérnyomásod is felmehet eleinte!
Ez normális! A méreganyagok eltávozását jelenti amit sok tiszta víz ivásával megerősíthetsz! Ilyenkor nem szabad abbahagyni, mert az esetek 90%-ában ezután mindig minden elmúlt, és egészségesebb lett a szervezet! Akik ilyenkor abbahagyják, a legrosszabb döntést hozzák!

KÖNNYŰ AZT KIKIÁLLTANI, HOGY A TERMÉKEINK NEM HASZNÁLTAK MERT ÍGY KÖNNYEBB MEGIDEOLOGIZÁLNI AZT, HOGY MIÉRT NEM AKAROK TÖBB PÉNZT RÁ KIADNI!
Nem ismerem a költségvetésed s a munkatársaidét sem akiknek állítólag nincs erre pénze, csak a tapasztalat alapján mondom, hogy ha megfigyeled az embereket a pénztárnál akkor érdekes dolgokat fogsz látni.
Válság van de azért a cigire valahogy mindig futja! Múltkor egy anyuka volt ott a kislányával előttem a sorban, bevásárolt és mikor kiderült, hogy nincs pénz a kártyáján és készpénze csak kevés volt, tudod mit tett vissza – nem a cigit – hanem a levesre való zöldséget és a gyerek csokiját, nem zavarta, hogy sír ma gyerek! De azt is megvizsgálhatnánk, hogyha valakinek elromlik a színes tévéje előteremti-e rá a pénzt? Biztos lehetsz benne, hogy 100-ból 99 igen!

Most nem megyek bele újra, hogy miért drága egy minőségi egészséges kávéért 75-85 Ft/csésze csak emlékeztetlek, hogy mint múltkori levelemben is írtam, ma Magyarországon évente 140 milliárdot költenek az emberek minden fajta vitamin készítményre, benne sok vicik-vacak majdhogynem mérgező szintetikus kacatokra. Akik állandóan a szegénységre hivatkoznak, azok nem tudom, hogy magyarázzák miért nem zártak még be a plazák a méregdrága divat, ékszer, műszaki stb boltok? Vesz még valaki 5000Ft-ért nyakkendőt mikor a piacon van 300 Ft-ért is? Ki vesz ma még laptopot 1 millióért amikor már 69000Ft az Auchanban ? Sorolhatnám és arra jutnánk hogy csak nem zárnak be ezek a boltok! De azt se hiszem hogy a válság miatt tönkremenne a Szerencsejáték ZRT vagy a dohánygyárak, vagy a sörgyár, a szeszipar vagy épp a Milka csokira nem adnának pénzt az emberek mikor van ocsóbb! Szóval ez csak egy szegényes gondolkodás amit ideje lenne megreformálni!

Sohase mond, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak – írja R.Kyosaki – keresd meg inkább, hogyan engedhetnéd meg magadnak? – ez a helyes szemlélet!

Az üzletről meg csak annyit, hogy senki se mondta, hogy az MLM abból áll, hogy próbálj meg a környezetedben eladni termékeket! Ez egy szakma amit meg kell és meglehet tanulni hisz annyi rengeteg jó könyv , hanganyag és film van!
Nem csodálkoznék ha én hozzám nem jönnének kuncsaftok ha azt mondanám, hogy fodrász vagyok vagy autószerelő, mert látható rajtam, hogy én nem értek hozzá! Ettől még a fodrászat, vagy az autószerelés jó és jövedelmező szakma!

Aki még nem vett meg és olvasott el egy MLM szakmai könyvet, nem volt egy rendezvényen se, a webkonferenciára nem kíváncsi, a szponzorával még tíz percet se beszélt az ne mondja, hogy ez nem működő dolog! Legfeljebb ő ki fog maradni belőle és mások gazdagodnak meg belőle! Most mesélte az elnök úr, hogy mondta az Indiaiaknak, hogy nyissák meg Nepált. mire ők visszakoztak, hogy ott nagy a szegénység, politikailag is instabil és nincs ott a DXN-nek keresni valója.

 Erre a lelkes Filip szigetiek odamentek elindították az üzletet s ma már pár év után havi 60 millió forint feletti a forgalom ami után a Filip szigetiek bőségesen gazdagodnak. Így nyílt meg Mongólia is. A Kínaiak nem akartak oda menni, mert az egész egy sivatag s több a birka mint az ember! Erre malájok odautaztak megnyitották a piacot és ott is már ennyi a havi forgalom! Csak gondolkodás kérdése mit érsz el az életedben. Ha nem tudod feljebb emelni a fantáziádat mint egy fix munkahely akkor 10 év múlva is alkalmazottként gályázol majd valamelyik multinál vagy közhivatalban!
Mi nem kávéárusok vagyunk hanem a lehetőséget kínáljuk fel az embereknek a minőségibb és szabadabb életre!
Nem szokásom magam dicsérni de az ahol tartok nagyban annak köszönhető, hogy sohase adtam fel! Mikor 2008 novemberében mentő vitt a kórházba stroke miatt és ott küzdöttek az életemért az intenzíven akkor is dolgozni akartam! 3. nap már ott volt nálam a laptop – a drótok még mindenhonnan lógtak belőlem, folyt belém az infúzió - de én már honlapot szerkesztettem és hirdetéseket adtam fel! Ha nem akarod ennyire a sikert akkor nem is fogod elérni, s ami a legrosszabb, hogy még meg is fogod ideologizálni, hogy miért nem működik ez az üzlet! Hibát fogsz találni a cégben, a szponzorodban, a  termékekben, hogy rossz helyre költözött az új iroda pesten, nehéz parkolni sőt lehet, hogy a múltkor a szponzorod is csúnyán nézett rád…..ja és most indul egy új lehetőség ahol ingyen lehet regisztrálni, vagy ahol 4%-al többet adnak az 5.mélységben és az biztos jobb lesz neked!

Szóval minden irónia és gúny nélkül csak azt tudom mondani, hogy ha továbbra sem hiszel a DXN termékeiben és az üzleti lehetőségben az csak téged gátol meg abban, hogy egészséges légy és gazdag, más aki meg hisz benne és betartja az adagolást és az üzleti lépéseket az viszont nagy eséllyel meggyógyul és egészséges életerős lesz illetve lehet hogy lassan de beletanul az üzletbe és megteremti nyugdíjas korára a biztonságot!

NEM AKARTAM LELKIZNI, NEM AKARTAM EPOSZT ÍRNI DE AZT AKARTAM HOGY TUDD AZ MLM EGY MÜKÖDŐ ÉLETKÉPES LEHETŐSÉG DE CSAK AZOKNAK AKIK MEGÚJITJÁK AZ ELMÉJÜKET, HAJLANDÓAK ELHAGYNI A KÉNYELMI ZÓNÁJUKAT, ÉS A CÉLRA SZEGEZVE A SZEMEIKET MENNEK ELÖRE ÉS NEM TÖRÖDNEK AZ ELUTASITÁSSAL, AZ EMBERI BUTASÁGGAL, A KIFOGÁSOKKAL, ÉS HITETLENSÉGEKKEL, AGÁLYOKKAL ÉS SOHASEM IDEOLOGIZÁLJÁK MEG A SAJÁT SIKERTELENSÉGÜKET HANEM TUDNAK ÉS AKARNAK VÁLTOZNI MERT TUDJÁK, HOGY KÜLÖNBEN ELSÜLYEDNEK A TÁRSADALOMBAN ÉS 65 ÉVESEN ŐK IS OTT LESZNEK A HALOTTAK, A SZEGÉNYEK VAGY A MÉG MINDIG DOLGOZNI KÉNYSZERÜLÖK KÖZÖTT! NEM RÉMISZTGETLEK EZ TÉNY ÉS STATISZTIKA!

Ezért a 100 pontos vásárlás nem valami üzleti érdek, hanem a jövöd biztos alapja lehet! Ha te ezen kezded a spórolást, akkor ne csodálkozz, hogy ott vagy még mindig ahol nem szeretnél lenni!

Ha szeretnél lépni és végre pénzt keresni ezzel az üzlettel akkor ideje hogy megkeressed a szponzorod vagy engem és beszéljük meg hogyan tudnál elindulni és sikereket elérni a DXN segítségével!
A TE DÖNTÉSED A TE ÉLETED!